Top

Desde 1998 estamos dedicados a nuestros clientes. Ellos son quienes nos ayudan a superar los retos del día a día. Nuestros clientes, con colaboración y profesionalidad, nos han permitido asesorarles y ayudarles en las competencias tecnológicas para la gestión de su negocio. Agradecemos que estén confiando en las personas profesionales que trabajan en CTIS, a continuación pueden ver algunos de nuestros clientes.

Arrosseria Christian

“Necesitaba un sistema informático para gestionar el día a día de mi restaurante. No sabía donde acudir y un buen amigo me recomendó CTIS. Desde el primer momento me plantearon justamente lo que quería: “un programa fàcil de saber funcionar”. La instalación, formación y servicio post venta ha sido muy profesional y un trato muy personal. En un mes dominábamos a al perfección el sistema, dispongo de una impresora en la cocina y comanderos que nos permiten dar un servicio más rápido a nuestros clientes, podemos decir que “no corremos tanto en entre las mesas”. Tenemos un control de stocks, beneficios, cierres de caja, movimientos de caja y gestión en general. Hemos notado una mejora y tranquilidad en el servicio, y un incremento de nuestros clientes.”

 

Arrosseria Christian

Masia Can Pi de la Serra

“ A la Masia Can Pi de la Serra oferim serveis de restauració per tot tipus de celebracions…, no som experts en informàtica i necessitàvem d’un programa fàcil d’utilitzar, però a la vegada ens calia prestacions. Amb el programa fem els tiquets , tancaments de caixa, moviments de caixa, ens fa automàticament el tancament de caixa periòdic i ens ho envia per correu electrònic informant-nos del que hi ha en efectiu i pagaments amb targeta, … En definitiva estem molt contents i properament ampliarem aquesta solució amb comanders pels cambrers i instal·lant impressores de cuina que reduirà els temps d’espera dels clients i anul·larà els temps malgastats pels cambrers. L’assessorament i professionalitat de CTIS ha estat des del primer moment perfecte i ens han acabat de convèncer amb el seu servei post-venda recomanant-los sens dubte.”

Masia Can Pi de la Serra

Pastisseria Sant Jordi

“ Sóc Meritxell Carner de la Pastisseria Sant Jordi, oferim elaboració artesanal i diària, combinant la pastisseria de tota la vida amb la pastisseria més innovadora.  Se’ns va espatllar la caixa registradora i vam pensar en un TPV modern per tal de oferir un servei ràpid al nostre client. La veritat ens feia un xic d’engoixa, però un cop vista la demostració del programa va desaparèixer aquesta engoixa i inclús ens vam decidir a comprar l’equip per i fer la configuració i posta en marxa nosaltres mateixos. Amb uns petita ajuda de CTIS, sense cap cost addicional, hem posat en marxa el nou sistema del que estem molt satisfets. Vist lo ràpid qe ens hem acoplat al nou sistema pensarem en disposar de bàscules connectades al TPV i comnaders per tal d’oefrir un servei més ràpid.  Aquest sistema ens permet veure un control de stocks, diposar d’informes reals de vendes, … Servei Post Venda impecable. Totalment recomanable”

Pastisseria Sant Jordi

Can Juliana

“ Can Juliana és un centre d’oci, sport, aventura i natura ubicat al peu de La Mola en plena natura mediterrània, creada l’any 2007. El nostre plantejament és oferir un espai on es puguin desenvolupar activitats de lleure, culturals i esportives, emmarcades en l’àmbit del món rural i on el principal centre d’interès és la natura.

Vam contactar amb CTIS per trobar una solució a la gestió del nostre centre sobre tot per les nostres activitats així com el bar. Ens van aconsellar una solució fàcil i molt amigable. Funciona perfectament i no hi han despeses afegides a el que ens van ofertar en un inici.”  

 

Can Juliana

La Toscana

“ El Restaurant La Toscana és cèntric a Olesa de Montserrat, molt ben reformat i acollidor. Gran qualitat excepcional i servei excepcional. El secret d’una bona pizza comença amb la farina, la mozzarella, els ingredients de gran qualitat i culmina amb una cocció al forn de pedra.

Tenim una solució de gestió informàtica molt fàcil d’utilitzar, ja ens van avisar, i ens van solucionar totes les incidències que vam tenir amb la xarxa davant la impossibilitat de no poder cablejar el propi TPV degut a la situació del router. Els comanders funcionen perfectament i eviten molts desplaçaments innecessaris millorant el servei al nostre client.”

La Toscana

Rostisseria 4 Focs

“ La Rostisseria 4 focs: A la llenya i plats cuinats!!!. El nostre negoci és un negoci familiar, on prioritzem la qualitat dels nostres menjars. Estem a la Plaça del Batlle Marcet de Sabadell on trobaràs cuina autènticament casolana, on els típics plats sempre son el que han de ser. Els tècnics de CTIS ens van instal·lar la impressora de la cuina per les comandes i el TPV del mostrador per vendre amb bàscula de preu automàtic. Ens van fer la formació i amb això hem sigut autosuficients per treballar-hi i agilitzar el nostre dia a dia.”

 

Rostisseria 4 focs

Bar BELLES ARTS

“ El Bar Belles Arts de Sabadell, està ubicat al Passeig Manresa en ple centre de la ciutat oferint una qualitat en els nostres productes i un servei excepcional. Recentment hem informatitzat la gestió i la veritat CTIS ens va aconsellar amb un programa senzill de funcionar, però no per això amb menys funcionalitats. Ara tenim intenció de posar els comanders a la terrassa per oferir un servei més ràpid i millor als nostres clients.”

 

 

Bar BELLES ARTS

La Parada Bar de Tapas

Sóc, Joan Prats, i vull deixar el meu testimoni de l’excepcional tracte rebut per l’equip de CTIS.

El Juliol vaig instal·lar la solució TPV que hem van proposar després d’explicar que havíem tingut altres sistemes que mai havien funcionat. Tinc una terrassa de 40 taules amb capacitat per 170 persones. A l’Agost em van ampliar la wifi de la terrassa. Tot va a la perfecció i rebo un informe diari de les vendes molt complet. Vaig voler comanders amb impressora i me’ls van canviar al cap d’un me sense cost tot i que eren més cars. He reduït el personal del negoci gràcies a aquesta bona gestió i he constatat que els oblits de cobrament han desaparegut seguint els consells que ens van indicar.

Tenen molta paciència i son molt atens…el millor m’han donat suport gratuït durant uns quants mesos. Ara tinc un manteniment molt econòmic no arriba a 20€ més que el recomano amb el ulls tancats.

La Parada Bar de Tapas